הברון האדום

Red Baron

מידע מהיר

יש אטרקציות שהן פשוט קלאסיקה על-זמנית, ו"הברון האדום"  הוא בדיוק כזה. מדובר באחד המתקנים הוותיקים והאהובים בפארק אירופה, המעניק לילדים הצעירים את ההזדמנות הראשונה שלהם להרגיש כמו טייסים אמיתיים.

המתקן, שנמצא בלב האזור ההולנדי היפהפה, בולט למרחוק בזכות המטוסים האדומים והבוהקים שלו. זהו לא סתם עוד מתקן שמסתובב במעגלים, אלא הזמנה להרפתקה שבה הילדים לוקחים את ההגה לידיים ומחליטים בעצמם כמה גבוה הם רוצים להגיע. עם רוח של נוסטלגיה והיסטוריה (המתקן נפתח עוד בשנת 1980), הברון האדום ממשיך להעלות חיוכים על פני הילדים גם עשורים אחרי שנחת לראשונה בפארק.

מה מחכה לכם בקרוסלה?

החוויה ב-Red Baron היא פשוטה, תמימה ומלאת קסם. הילדים נכנסים לתוך העתק מוקטן וידידותי של מטוס דו-כנפי היסטורי, בהשראת הטייס האגדי מנפרד פון ריכטהופן. לאחר שחוגרים את חגורת הבטיחות, המנוע (הדמיוני) מתחיל לפעול והמטוסים מתחילים להסתובב.

החלק הכי טוב במתקן הוא האינטראקטיביות שבו. בתוך כל מטוס ישנה ידית שליטה שמאפשרת לטייס הצעיר לשלוט בגובה הטיסה. משיכה בידית – והמטוס ממריא מעלה לשמיים; דחיפה קלה – והוא צולל בחזרה למטה בבטחה. השליטה הזו מעניקה לילדים תחושת ביטחון ועצמאות, כיוון שהם קובעים את רמת הריגוש המתאימה להם.

מידע שימושי וטיפים למטיילים

  • צילום: מכיוון שההורים לא עולים למתקן, זו ההזדמנות שלכם לתפוס עמדה טובה מעבר לגדר ולצלם את הטייס הקטן שלכם כשהוא חולף על פניכם ומנופף לשלום. נסו לתפוס את הרגע שבו הוא מושך את הידית וממריא.
  • תורים: לרוב התורים כאן סבירים בהחלט. הקיבולת של המתקן טובה והתחלופה מהירה.
  • מיקום אסטרטגי: האזור ההולנדי הוא מקום נהדר להפסקה. בזמן שהילדים טסים, אתם יכולים ליהנות ממאכלים הולנדיים טיפוסיים באזור
  • גובה וגיל: מתקן מוגבל מגיל 3 ומגובה 90 ס"מ ועד לגובה של 140 ס"מ,
  • זמני פתיחה: לעיתים המתקן פעיל בסופי שבוע בלבד.

אז מה היה לנו?

תודה שהצטרפת

המידע שביקשת כבר בדרך!
במידה ולא מצאת אותו בתיבה הראשית כדאי לבדוק גם בתיבת קידומי המכירות או הספאם (גם זה קורה לפעמים)
כמובן לא לשכוח להוציא אותו משם, כדי שתוכלו לקבל גם את שאר החומרים שהבטחתי לשלוח לכם

מתעניינים ביער השחור?

הצטרפו אלינו לקבוצת הפייסבוק ונשמח לעזור.

מתעניינים ביער השחור?

למה להתלבט לבד? הצטרפו אלינו לקבוצת הפייסבוק ותוכלו לשאול את מי שכבר ביקר במקום.